top of page
IMG_3875.HEIC

Auto huren voor een korte of lange termijn

Soms heeft u slechts tijdelijk een voertuig nodig. Of het nu gaat om een weekendje weg, een zakelijke trip of ter vervanging van uw eigen auto die bij de garage staat; een auto huren voor een korte termijn is vaak de meest praktische oplossing. SB Worldwide Trade uit Schilde biedt u de flexibiliteit om precies dat te doen. U geniet van de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, zonder de lange-termijnverplichtingen van leasing of aankoop.

Flexibele huurperiodes
Variërend aanbod
Toegewijde klantgerichtheid

Heeft u interesse in het huren van een auto?

Een compacte of luxueuze auto huren voor een korte of lange termijn

Bij ons kunt u een auto huren voor een lange of korte termijn, of het nu voor een enkele dag is of voor een langere periode zoals een week of maand. Deze flexibiliteit in huurperiodes, maakt onze autoverhuur ideaal voor vakanties of tijdelijke zakelijke behoeften. U kunt kiezen uit een breed scala aan voertuigen, van compacte stadsauto's tot ruime sedans en SUV's. Bent u van plan met een grotere groep te reizen? Dan kunt u een minibusje huren om op vakantie te gaan, perfect voor langere ritten met familie of vrienden. Door onze flexibele huurperiodes, kiest u de huurperiode die bij u past. Zo geniet u van de voordelen van een auto zonder de langdurige financiële verplichtingen en kosten.

RenaultClioFacelift_edited.jpg
renault-new-express-van-2021-304951-1920
image.MQ6.12.20190910205805.jpeg
renault-clio-lutecia-edition-1-800.jpg

Luxewagen

Mercedes A-klasse

Kleine wagen

Renault Clio

Reserveer nu uw perfecte huurauto

Staat u op het punt om een wagen te huren? Aarzel niet langer. Onze diensten zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, hoe kort of lang uw reis ook is. Bekijk ons aanbod en kies het voertuig dat bij uw wensen past en boek direct door telefonisch contact op te nemen via het nummer 03 384 2000. Bij SB Worldwide Trade bent u verzekerd van topkwaliteit en uitstekende klantenservice, elke stap van de weg.

Contact

Adres

Turnhoutsebaan 381

2970 Schilde - Antwerpen

Contact

  • Facebook

Openingsuren

Ma - Vr

09:00u - 18:00u

Zaterdag

09:00u - 17:00u

Zondag

Gesloten

Nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page