top of page
IMG_3875.HEIC

Een kleine bestelwagen huren

Wanneer u een kleine bestelwagen wilt huren, biedt SB Worldwide Trade uit Schilde u de perfecte oplossing met de Renault Express Van. Deze compacte maar ruime bestelwagen is ideaal voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden. Bovendien biedt hij voldoende laadruimte terwijl hij gemakkelijk manoeuvreerbaar blijft in het stadsverkeer.

Flexibele huurperiodes
Variërend aanbod
Toegewijde klantgerichtheid

Wilt u een kleine bestelwagen huren met voldoende laadruimte, zonder in te boeten op comfort?

Waarvoor kunt u een kleine bestelwagen huren?

Een kleine bestelwagen huren is ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu goederen moet leveren, materialen voor een project moet vervoeren of gewoon extra ruimte nodig heeft voor een weekenduitje, onze Renault Express Van staat voor u klaar. Deze wagen is perfect voor zowel korte ritjes binnen de stad als voor langere reizen buiten de stad. U kunt een kleine bestelwagen huren voor de periode die u nodig heeft, of het nu voor de korte termijn van een dag, een week of een maand is. Als uw behoeften divers zijn, kunt u nog andere bestelwagens huren om aan uw specifieke eisen te voldoen.

picture 11.jpg
picture 12.jpg
renault-new-express-van-2021-304951-1920.jpg

Kleine bestelwagen

Renault Express Van

Reserveer nu en begin uw reis

Staat u klaar om de vrijheid van mobiliteit te ervaren? Een kleine bestelwagen huren bij ons betekent kiezen voor gemak, flexibiliteit en uitstekende klantenservice. Onze autoverhuuropties zijn ontworpen om u te voorzien van de beste voertuigen voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact op via het telefoonnummer 03 384 2000 of bezoek ons kantoor tijdens de openingsuren om uw kleine bestelwagen te reserveren en te genieten van de beste huurervaring in de regio.

Contact

Adres

Turnhoutsebaan 381

2970 Schilde - Antwerpen

Contact

  • Facebook

Openingsuren

Ma - Vr

09:00u - 18:00u

Zaterdag

09:00u - 17:00u

Zondag

Gesloten

Nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page