top of page
IMG_3875.HEIC

Een minibusje huren in Antwerpen

Overweeg om bij SB Worldwide Trade uit Schilde een minibusje te huren als u op zoek bent naar een comfortabele manier om met een grotere groep te reizen in Antwerpen. Een minibusje huren is de perfecte oplossing voor groepsuitjes, bedrijfsevenementen, of familiebijeenkomsten, waarbij u samen comfortabel en efficiënt kunt reizen. Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel onderweg bent.

Flexibele huurperiodes
Variërend aanbod
Toegewijde klantgerichtheid

Huur een minivan voor je groepsuitje bij ons bedrijf

Waarvoor u een minibusje kunt huren?

Een minibusje huren biedt tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om een dagje uit met het gezin, een teambuildingsactiviteit met collega's of een weekend weg met vrienden, een minibusje is ideaal om iedereen samen te vervoeren. Deze wagen biedt meer ruimte en comfort dan een gewone auto en is een praktische keuze voor het vervoeren van tot wel 9 personen. Daarnaast is het huren van een minibusje ook perfect voor het bijwonen van concerten of sportevenementen, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van meerdere parkeerplaatsen. Als alternatief, voor nog grotere groepen of meer bagageruimte, kunt u overwegen om een kleine bestelwagen te huren voor alle benodigde uitrusting.

picture 13.jpg
picture 13.png
mercedes-benz-sprinter-bakwagen-leaseprijs.jpg.webp

Bakwagen / Meubelbak met laadklep

Mercedes Sprinter

Reserveer nu uw minibusje

Bent u klaar om een minibusje te huren en te genieten van een zorgeloze reis met uw groep? Neem vandaag nog actie en profiteer van onze flexibele autoverhuuropties. Wij bieden competitieve tarieven en onze voertuigen zijn altijd schoon en goed onderhouden, zodat u veilig en comfortabel op pad kunt. Neem direct contact met ons op via het telefoonnummer 03 384 2000 om uw minibusje te reserveren en te beginnen met het plannen van uw volgende groepsreis.

Contact

Adres

Turnhoutsebaan 381

2970 Schilde - Antwerpen

Contact

  • Facebook

Openingsuren

Ma - Vr

09:00u - 18:00u

Zaterdag

09:00u - 17:00u

Zondag

Gesloten

Nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page