top of page
IMG_3875.HEIC

Paardenvervoer huren

Wanneer u betrouwbaar en veilig paardenvervoer wilt huren, is SB Worldwide Trade uit Schilde uw ideale partner. Wij begrijpen het belang van comfort en veiligheid voor uw paarden tijdens het transport. Daarom bieden wij gespecialiseerd paardenvervoer aan dat is ontworpen om aan al uw transportbehoeften te voldoen. Onze ervaring en toewijding zorgen ervoor dat uw paarden altijd in goede handen zijn.

Flexibele huurperiodes
Variërend aanbod
Toegewijde klantgerichtheid

Reserveer veilig en betrouwbaar paardenvervoer!

Vlot en efficiënt paardenvervoer huren

Voor het vervoeren van uw paarden bieden wij de Renault Master Théault aan, een topklasse voertuig dat specifiek voor paardenvervoer is ontworpen. Dit voertuig kan gemakkelijk worden bestuurd met een rijbewijs B en is uitgerust met geavanceerde veiligheids- en comfortfuncties om de reis voor uw paarden zo aangenaam mogelijk te maken. Ons paardenvervoer is beschikbaar voor zowel lange of korte termijn, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Het voertuig biedt ook voldoende ruimte voor het vervoeren van paardenuitrusting en toebehoren, waardoor het een ideale keuze is voor wedstrijden, shows of gewoon veilig transport.

picture 16.jpg
picture 17.jpg
paardenwagen-paardenvrachtwagen-renault-master-theault1.jpg

Paardenvervoer

Renault Master Théault - B rijbewijs

Reserveer nu uw paardenvervoer

Wilt u graag een wagen huren om uw paarden vlot mee te transporteren? Neem geen risico's en kies voor de veilige en betrouwbare autoverhuurservice van SB Worldwide Trade. Bij ons paardenvervoer huren is eenvoudig en duidelijk. Ons vervoer is ontworpen om u maximale gemoedsrust te bieden wanneer u uw paarden vervoert. Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar het nummer 03 384 2000 om uw paardenvervoer te reserveren en ervaar zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service.

Contact

Adres

Turnhoutsebaan 381

2970 Schilde - Antwerpen

Contact

  • Facebook

Openingsuren

Ma - Vr

09:00u - 18:00u

Zaterdag

09:00u - 17:00u

Zondag

Gesloten

Nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page