top of page
IMG_3875.HEIC

Een verhuiswagen huren in Antwerpen

Staat u op het punt om te verhuizen binnen Antwerpen en zoekt u een verhuiswagen? Een verhuiswagen huren bij SB Worldwide Trade uit Schilde te Antwerpen biedt u de efficiëntie en het gemak dat u nodig heeft. Onze verhuiswagens zijn speciaal uitgerust om uw bezittingen veilig en snel te verplaatsen, waardoor uw verhuisdag zo soepel mogelijk verloopt.

Flexibele huurperiodes
Variërend aanbod
Toegewijde klantgerichtheid

Zoekt u een verhuiswagen die u kunt huren voor uw verhuis in regio Antwerpen?

Een verhuiswagen huren om al uw meubels te verhuizen

Een verhuiswagen huren is ideaal voor het verplaatsen van al uw meubels en bezittingen. Ons aanbod bevat diverse soorten verhuiswagens, waaronder de populaire bakwagen of meubelbak met laadklep, zoals de Mercedes Sprinter. Deze wagen is uitgerust met ruime afmetingen en een hoog laadvermogen, waardoor ze perfect zijn voor zowel de inboedel van kleine appartementen als grote huizen. Bovendien beschikken ze over handige extra's zoals laadkleppen en interne bevestigingspunten om uw lading veilig te stellen tijdens het transport. Als u extra ruimte nodig heeft, kunt u ook een kleine camionette huren die geschikt is voor grotere verhuizingen.

picture 3.jpeg
picture 8.jpg
mercedes-benz-sprinter-bakwagen-leaseprijs.jpg.webp

Bakwagen / Meubelbak met laadklep

Mercedes Sprinter

Reserveer nu uw verhuiswagen

Wilt u graag onze verhuiswagen huren? Neem vandaag nog actie en zorg voor een zorgeloze verhuiservaring met onze betrouwbare autoverhuurdiensten. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste verhuiswagen die past bij uw behoeften en budget. Neem direct contact op door te bellen naar het nummer 03 384 2000 om uw verhuiswagen te reserveren en profiteer van onze competitieve tarieven en uitstekende klantenservice.

Contact

Adres

Turnhoutsebaan 381

2970 Schilde - Antwerpen

Contact

  • Facebook

Openingsuren

Ma - Vr

09:00u - 18:00u

Zaterdag

09:00u - 17:00u

Zondag

Gesloten

Nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page