top of page
IMG_3875.HEIC

Bestelwagen huren in Antwerpen

 

Bij SB Worldwide Trade in Schilde kunt u een bestelwagen die perfect aansluit bij uw logistieke behoeften in Antwerpen. Wij bieden een breed aanbod aan bestelwagens en zijn uw betrouwbare partner. We bieden flexibele huurperioden aan die perfect bij uw schema passen.

Flexibele huurperiodes
Variërend aanbod
Toegewijde klantgerichtheid

Wilt u een bestelwagen huren om u te verplaatsen in Antwerpen?

Een bestelwagen huren met een gepast laadvermogen

Ons assortiment bestelwagens bevat voertuigen voor alle soorten taken. Van de kleine bestelwagen zoals de Renault Express Van, ideaal voor snelle stadsritten of kleine ladingen, tot de middelgrote bestelwagen van Renault Trafic, die meer ruimte en kracht biedt voor grotere ladingen. Elk van onze voertuigen is specifiek afgestemd op verschillende transportbehoeften, met duidelijke specificaties over afmetingen en laadvermogen. Of u nu goederen moet vervoeren voor uw bedrijf of extra ruimte nodig heeft voor een verhuizing, een bestelwagen huren via ons is eenvoudig, snel en efficiënt. U kunt een bestelwagen huren voor een dag, week of maand. Wij zorgen ervoor dat u de juiste bestelwagen vindt voor uw taken. Als u een wat grotere wagen nodig heeft, bieden wij ook een camionette aan, waar u nog iets meer in kwijt kunt.

picture 6.jpg
picture 7.jpg
renault-new-express-van-2021-304951-1920_edited.jpg
2018_Renault_Trafic_SL27_Business+_Energy_1.6_Front.jpg

Kleine bestelwagen

Renault Express Van

Middelgrote bestelwagen

Renault Trafic

Zet vandaag nog de stap naar gemakkelijke en betrouwbare autoverhuur

Wacht niet langer en neem de stap naar efficiëntie en comfort met onze autoverhuurdiensten. Een wagen huren was nog nooit zo eenvoudig. Contacteer ons direct door te bellen naar het nummer 03 384 2000 om meer te leren over ons aanbod en de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met elk aspect van de verhuur, zodat u snel en zonder zorgen de weg op kunt. Met onze betrouwbare service en kwalitatief hoogstaande voertuigen, garanderen wij dat uw ervaring met ons positief en probleemloos zal zijn.

Contact

Adres

Turnhoutsebaan 381

2970 Schilde - Antwerpen

Contact

  • Facebook

Openingsuren

Ma - Vr

09:00u - 18:00u

Zaterdag

09:00u - 17:00u

Zondag

Gesloten

Nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page